Onze kaart
Onze gerechten variëren van top klassiekers met een eigen touch tot meer wereldse bereidingen. Kom genieten tijdens een gezellige lunch of uitgebreid diner. We maken er samen een waardevolle ervaring van die bijblijft, van het aperitief tot de koffie of thee.



- Carpaccio rund
- €20,00
- Ceviche
- €20,00
- Kreeft
- €28,00
- Rode biet
- €20,00
- Kaaskroketjes
- €20,00
- Garnaalkroketjes
- €20,00
- Zuiderse bouillabaisse
- €20,00
- Tataki van tonijn
- €23,00
- Ierse filet pur Hereford
- €34,00
- Sliptong
- €28,00
- Goudbrasem
- €28,00
- Kreeft
- €44,00
- Zuiderse bouillabaisse
- €28,00
- Kleitse waterzooi
- €28,00
- Tagliata Di Manzo
- €28,00
- Lamsfilet
- €32,00
*Keuze uit volgende sausjes: béarnaise, peperroomsaus of champignonsaus
Repasse frietjes €3,00


- Café glacé
- €10,00
- Dame blanche “Papinglo”
- €10,00
- Moelleux au chocolat
- €10,00
- Peer
- €10,00
- Sorbet van de maand
- €10,00
- Sabayon “Papinglo”
- €10,00
- Brownie
- €10,00
- Cheescake
- €10,00
Lunch menu
Voorgerecht:
Varken / Couscous / Jus van vadouvaZe
Hoofdgerecht:
Zeewolf / Puree / Fris kruidenslaatje
Na de lunch sluiten wij de deuren om 15u30 om de avondshift terug tijdig te kunnen opstarten. Dank voor u begrip. Lunch op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Dinner menu
Keuzemenu:
Voorgerecht
+
hoofdgerecht
€46,00
Supplementen worden in de menu en op de à la carte gerechten berekend. Gelieve uw keuze te beperken tot drie verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel.

Vanaf heden is er de mogelijkheid om een taxi te bestellen bij reservering van een tafel (heen en terug). Bel ons op voor meer info. Graag tijdig reserveren.
